Aktivistet nga Hollanda donojne mjete per kabinetin e mjeksise!

Shumë faleminderit për të rinjtë aktivistë nga Holanda, aktivisten Shefkije Alasani dhe profesorin tonë Nderim Polozhani, të cilët zgjodhën shkollën tonë për të marrë një donacion të vlefshëm prej 2000 euro. Këto mjete do të përdoren për pajisjen e kabinetit të mjekësisë. Vazhdojmë më tej me bashkëpunimin tonë!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *