Uncategorized

Randevu arsimore, Radovish 10.05.2024!

Shkolla jonë në Randevunë arsimore mori pjesë në disa kategori, siç janë: fjalim publik, poezia më e mirë, plan marketingu dhe shtandi më i mirë. Kategoria “Plan marketingu” nën mentorimin e Afërdita Kaliqi me nxënëset Alda Ibraimi dhe Aldina Ibraimi morën vendin e parë Kategoria “Fjalim publik” nën mentorimin e Xhevrie Istrefi Konjufca me nxënësin …

Continue Reading
Uncategorized

Garat shteterore te Biologjise!

Në Garat  Shtetëror të Biologjisë 🧫👩‍🔬 te cilat u mbajten më 18.5.2024 në Fakultetin e Matematikës Natyrore nën mentorimin e Prof. Nela Najdoska Vasilevska, nxënësit e shkollës tonë arritën këto rezultate🏆: *Dobrila Naumoska – lavdërim *Jovana Veljanovska-çmimi i tretë🥉 *Matea Kiteska-çmimi i tretë🥉 Urime të sinqerta për rezultatet e arritura!

Continue Reading
Uncategorized

Garat komunale te Ndihmes te Pare!

Nxënësit e drejtimit shëndetësor moren pjesë në garat komunale të Ndihmës së parë të organizuara nga Kryqi i Kuq Strugë në datë 22.04.2024 . Në gara vendin e parë e fituan nxënësit me mentor prof Marta Zaturoska dhe Vendin e tretë e fituan nxënësit me mentor prof Gentijana Gega

Continue Reading

Garat rajonale ne lenden e Biologjise!

Rezultatet e mëposhtme janë arritur në  garat rajonale në biologji 🦠🔬 që u zhvillua më 15.03.2024 online në platformën Class Marker: 1. Dobrila Naumoska (viti III) çmimi i tretë dhe kualifikimi në nivel shtetëror🥉 2. Mateja Kiceska (viti II) çmimi i tretë dhe kualifikimi në shtet 🥉 3. Jovana Veljanoska (viti II) çmimi i tretë …

Continue Reading
Uncategorized

🧬🦠🔬 Gara komunale në lëndën e biologjisë!

Garat komunale u mbajtën më datë 26.01.2024 online në platformën Class Marker dhe nxënësit tane u shpërblyen me këto vende si më poshtë: 🥉Naumoska Dobrila (lll-17) çmimi i dytë 🥈Kiceska Mateja (ll-17) çmimi i dytë 🥈Veljanoska Jovana (ll-17) çmimi i dytë 🥉Maleska Maya (lll-17) çmimi i tretë 🥉Klenjoski Ilmian (llI-17) çmimi i tretë Qoseska Milena …

Continue Reading