Uncategorized

Këndet Amerikane

Këndet Amerikane këtë vit organizuan Panairin tradicional Skopje Mini Maker faire – Panairi i Inovacionit, më 27 shtator, në oborrin e Qendrës Kulturore Rinore në Shkup. Pjesë e kësaj ekspozite ishin nxënësit dhe mësuesja Biljana Naumoska nga shkolla jonë

Continue Reading
Uncategorized

Përvjetori i themelimit të shkollës

Sot përmes një manifestimi modest kremtuam përvjetorin e themelimit të shkollës tonë. Në manifestim ishin të ftuar mysafirë të shumtë duke përfshirë përfaqësues nga familja e të ndjerit Niko Nestor, përfaqësues nga komuna e Strugës, Inspektorati Shtetëror i Arsimit, Byroja për Zhvillim të Arsimit, Unioni i Luftëtarëve, një numër i madh mësuesish dhe nxënësish ishin …

Continue Reading