Author name: uhrkc

Festa e përvjetorit të shkollës së mesme Niko Nestor-Strugë!

Gèzuar dhe qoftë e përhershme festa e shkollës sonë, e cila mban emrin e figurës së rëndësishme, Niko Nestor. Nê këtë manifestim, në mënyrē modeste shënuam një pjesē nga shumē momente dhe suksese të rëndësishme gjatë vitit të kaluar. Le të mbeten të paharruara dhe le të na radhiten edhe shumë momente të tilla në …

Festa e përvjetorit të shkollës së mesme Niko Nestor-Strugë! Read More »

Elementor #3817

Prezantimi i shkolles te mesme komunale SHMK “Niko Nestor” -Struge​ Sot e prezentoj:Shkollen e mesme komunale Niko Nestor në Strugë.Në këtë vit shkollor në SHMK Niko Nestor mësojnë 1441 nxënës në 65 paralele në dy gjuhë:në gjuhën shqipe dhe gjuhën maqedonase.Këta nxënës i mësojnë 131 mësimdhënës.Drejtimet në këtë shkollë janë gjithsej 7: Drejtimi i elektroteknikës(Teknik …

Elementor #3817 Read More »

Lajmërim

Nesër 01.09.2023 paradite në ora 7:30 në mësim do të jenë drejtimet:     – Drejtimi Shëndetësor     – Drejtimi Ekonomik     – Drejtimi i Tekstilit     – Drejtimi i Turizmit Ndrrimi i dytë, pasdite do të jetë në ora 10:30, edhe atë:     – Drejtimi i Ndërtimtarisë     – …

Lajmërim Read More »

Dear graduates!

Another part of Niko Nestor’s success story has ended. Dear graduates, Niko Nestor High School wishes you a successful and bright future!\n Another part of Niko Nestor’s successful journey ended. Dear graduates, Niko Nestor wishes you success, health and a prosperous future!

450 kompani pranojnë nxënës për trajnime praktike, dhe shperndahen rreth 1500 bursa për nxënësit e arsimi profesional

Sot së bashku me ambasadoren e Zvicrës Veronik Ulman dhe drejtorin ekzekutiv të Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, Antoni Peshev, vizituam kompanin Aceski, e cila ka krijuar bashkëpunim në interes të zbatimit cilësor të trajnimit praktik dhe përgatitjes së nxënësve direkt në vendin e punës. Procesi arsimor në shkollat e mesme profesionale është vërtet …

450 kompani pranojnë nxënës për trajnime praktike, dhe shperndahen rreth 1500 bursa për nxënësit e arsimi profesional Read More »

“Ndërtimi i urave të reja”-projekti i fituar nga SH.M.K “Niko Nestor”

Inovacioni dhe ekspertiza jonë kanë dhënë rezultat. Shkolla jonë SHMK Niko Nestor ka përfituar grant nga projekti “Ndërtimi i urave të reja” i financuar nga misioni i OSBE-së dhe MASH-it në vlerë prej 350,000,00 den. Mjetet nga ky grant do të ndahen për pajisjen e një punëtorie për mësim praktik për kursin e teknikut të …

“Ndërtimi i urave të reja”-projekti i fituar nga SH.M.K “Niko Nestor” Read More »

Garat kombëtare të Olimpiadës të Ekonomisë

Sukseset në shkollën tonë SHMK “Niko Nestor” -Strugë nuk kanë të ndalur. Në garat kombëtare të Olimpiadës të ekonomisë në datë 24.06.2023 që u organizuan në Tetovë , ne si shkollë , veçanërisht drejtimi i ekonomisë, morëm pjesë me 9 nxënës , nën mbikqyrjen e mentores prof. Afërdita Kaliqi Banushi. Dy nxënës prej tyre , …

Garat kombëtare të Olimpiadës të Ekonomisë Read More »

Scroll to Top