Ballina

Festa e përvjetorit të shkollës së mesme Niko Nestor-Strugë!

Gèzuar dhe qoftë e përhershme festa e shkollës sonë, e cila mban emrin e figurës së rëndësishme, Niko Nestor. Nê këtë manifestim, në mënyrē modeste ...

Elementor #3817

Prezantimi i shkolles te mesme komunale SHMK “Niko Nestor” -Struge​ Sot e prezentoj:Shkollen e mesme komunale Niko Nestor në Strugë.Në këtë vit shkollor në SHMK ...

Lajmërim

Nesër 01.09.2023 paradite në ora 7:30 në mësim do të jenë drejtimet:     – Drejtimi Shëndetësor     – Drejtimi Ekonomik     – ...

Festa e diplomimit🎓🎉

Dear graduates!

Another part of Niko Nestor’s success story has ended. Dear graduates, Niko Nestor High School wishes you a successful and bright future!\n Another part of ...

Festa e përvjetorit të shkollës së mesme Niko Nestor-Strugë!

Gèzuar dhe qoftë e përhershme festa e shkollës sonë, e cila mban emrin e figurës së rëndësishme, Niko Nestor. Nê…

Read more

Elementor #3817

Prezantimi i shkolles te mesme komunale SHMK "Niko Nestor" -Struge​ Sot e prezentoj:Shkollen e mesme komunale Niko Nestor në Strugë.Në…

Read more

Lajmërim

Nesër 01.09.2023 paradite në ora 7:30 në mësim do të jenë drejtimet:     – Drejtimi Shëndetësor     –…

Read more

Festa e diplomimit🎓🎉

https://www.facebook.com/1523571826/videos/715210693969020/

Read more

Dear graduates!

Another part of Niko Nestor's success story has ended. Dear graduates, Niko Nestor High School wishes you a successful and…

Read more

450 kompani pranojnë nxënës për trajnime praktike, dhe shperndahen rreth 1500 bursa për nxënësit e arsimi profesional

Sot së bashku me ambasadoren e Zvicrës Veronik Ulman dhe drejtorin ekzekutiv të Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, Antoni…

Read more

[element_course_categories columns="4" _id="588719" categories="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" style="style1"]

[element_heading_title _id="725985" title="Drejtime që shkolla jonë i ofron" style="center_color"]

7

GJITHSEJ DREJTIME

1441

GJITHËSEJ NXËNËS

314

GJITHËSEJ MATURANTË 2020

131

GJITHËSEJ ARSIMTARË

[element_heading_title _id="91820" title="Niko Nestori me numra" style="center_white"]

"Le të kujtojmë: Një libër, një stilolaps, një fëmijë dhe një mësues mund të ndryshojnë botën."

Malala Yousafzai

, Aktiviste për arsimin e grave
"Edukimi është pasaporta jonë për të ardhmen, sepse nesër u takon njerëzve që përgatiten për të sot."

Malcolm X

, Aktivist
"Inteligjenca plus karakter që është qëllimi i edukimit të vërtetë."

Martin Luther King Jr.

, Aktivist
"Ajo që është me të vërtetë e nevojshme për të funksionuar demokracinë nuk është njohja e fakteve, por edukimi i duhur". "Ju duhet të jeni ndryshimi që dëshironi të shihni në botë."

Mahatma Gandhi

, Politikan, aktivist
“Qëllimi i vetëm i arsimit është liria; metoda e vetme është përvoja. "

Leo Tolstoj

, Novelist
"Rrënjët e arsimit janë të hidhura, por fryti është i ëmbël".

Aristoteli

, Filozof antik

[element_heading_title _id="715053" title="Çfarë thonë njerëzit për shkollën" description="U2kgc2hwcmVoZW4gbmplcsOreml0IHDDq3Igc2hrb2xsw6tuLg==" style="center_white"]

[element_heading_title _id="680520" title="Abonohu në Newsletter-in tonë" style="left_color"]

Scroll to Top