Bashkëpunim

American Corner-Struga, në profesionin elektroteknik, bëri një prezantim për klubin e kodimit në të cilin do të studiohen disa gjuhë programuese në nivele të ndryshme, sipas nivelit të pjesëmarrësit. Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në lidhjen vijuese.

Këtë vit, për herë të tretë, Festivali i Filmit të Shkurtër Drim u mbajt nën moton “Shiko nën sipërfaqe". Studentët tanë morën pjesë si vullnetarë dhe ndihmuan për ta bërë këtë festival sa më të mirë që mund të ishte. Festivali gjithashtu shfaqi dy filma të shkurtër të realizuar nga studentët tanë:


“Një rrugëdalje" – Martin Cikarski, Elena Veljanoska, Tamara Guskaroska

“Saras qese Saras" – Angela Grujoska

Filmat e studentëve tanë u bënë përmes një projekti të mbështetur nga Këndi Amerikan në Strugë

Në 16 ditët e fundit të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore, ne ftuam Klubin e Debatit të Kolegjit “Yahya Kemal" të paraqesë argumentet e tij “për" dhe “kundër" me temën: “A duhet që vajzat të ndjekin shkollën e mesme për vetëmbrojtje?" Gjatë debatit, nxënësit e shkollave të mesme Nico Nestor e pasuruan bisedën duke shkëmbyer pikëpamjet e tyre për këtë çështje.Mbaruam diskutimin duke përfunduar se çfarë mund të bëjë secili prej nesh për të qenë më të sigurt dhe të sigurohemi që njerëzit përreth nesh janë të sigurt.

Црвен Крст СтругаSë bashku mund ta bëjmë historinë e rrugëve një fund të lumtur. Në fushatë në bashkëpunim me Sou Niko Nestor

Fushata – JETICET E ICEMIMIT T UN PAVARUR TUAJ

Scroll to Top