Garat e dyta shteterore te drejtimit Kimi-Teknologji!

Në Konkursin e Dytë Shtetëror për drejtimin ​​e Kimi-Teknologjise, e organizuar nga shoqata “Diagrami”, qe u mbajt më 15.12.2023. në shkollën tonë nxënës të profesionit kimi-teknologjik morën pjesë në të 4 kategoritë dhe fituan këto çmime:
Vendi III Eksperiment në kimi Eleonora Kajmakoska, mentore Marina Lozhankoska;
Vendi III Prezantim – Christiana Hiohi, mentore Kristina Markoska Monevska;
Vendi III Prodhimi i produktit të përfunduar – Klimentina Sarafinoska, mentore Kristina Golaboska.
Nxënësve dhe mësuesve i urojmë suksese të mëtejshme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *