Regjistrohu online

Regjistrohu online

 Regjistrohu në shkollën e mesme në 4 hapa!   Klikoni në linkun që ju çon në aplikacionin onlinehttps://e-uslugi.mon.gov.mk Plotësoni të dhënat e…

Read more
Dita e hapur në SHMK “Niko Nestor” Strugë!

Dita e hapur në SHMK “Niko Nestor” Strugë!

Një ditë plot kreativitet,energji pozitive,dhe laramani.Përvoje e begatshme e shpalosur nëpër shtande,shkathtësi,dituri,projekte dhe plot dashuri.Të dashur semimaturantë,atë që e patë…

Read more
Aksion ekologjik në oborrin e shkollës sonë

Aksion ekologjik në oborrin e shkollës sonë

Aksion ekologjik në oborrin e shkollës sonë, në të cilën morën pjesë nxënës vullnetarë nga të gjitha klasat. Të ndërgjegjësojmë…

Read more
Tre përfaqësues nga SHMK “Niko Nestor” Strugë morën pjesë në trajnimin me temë “Lidership, cilësi arsimore dhe inovacion” ne malte

Tre përfaqësues nga SHMK “Niko Nestor” Strugë morën pjesë në trajnimin me temë “Lidership, cilësi arsimore dhe inovacion” ne malte

Në kuadër të projektit Erasmus + “Knowledge for the future”, mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Programeve Arsimore Evropiane dhe Mobilitet.…

Read more
Të perpiqemi, të flitet për të rrallët !Vetë jemi të rrallë,sëbashku jemi të fuqishëm !

Të perpiqemi, të flitet për të rrallët !Vetë jemi të rrallë,sëbashku jemi të fuqishëm !

Të thyejmë paragjykimet dhe t'ju japim mbështetje personave me sëmundje të rralla!SHMK Niko Nestor - Strugë, në mbështetje të njerëzve…

Read more
Dita Botërore e SIDA-s.

Dita Botërore e SIDA-s.

Dita Botërore e SIDA-s. Në prezantim nxënësit ndoqën një film të shkurtër dhe më pas një prezantim për HIV-in dhe…

Read more

Why choose us

The top reasons for you to join us
Peer assessments
In many courses, the most meaningful assignments cannot be easily graded by a computer
Mastery learning
In many courses, the most meaningful assignments cannot be easily graded by a computer
Peer assessments
In many courses, the most meaningful assignments cannot be easily graded by a computer
online learning
In many courses, the most meaningful assignments cannot be easily graded by a computer