Java “EU CODE WEEK 2023”

JAVA E KODIT BE 2023
Me rastin e Javës Evropiane të Kodit, këtë vit për të pestën herë do të mbahet aktiviteti CodyRoby, i organizuar nga profesoresha Biljana Stojanoska-Naumoska.
CodyRoby është një lojë ekipore, luhet pa prizë (nuk kërkohet kompjuter), rregullat janë të thjeshta.
Vendi i ngjarjes është oborri i shkollës.
Kushtet:
• E martë, 10.10.2023, nga ora 12:15 deri në 13:15
• E enjte: 12.10.2023, nga ora 12:15 deri në 13:15
Certifikata e pjesëmarrjes.
Të gjithë nxënësit dhe mësuesit janë të mirëseardhur, pavarësisht nga mosha dhe gjuha. Nuk kërkohet njohuri paraprake e programimit.
Nëse dëshironi të merrni pjesë, regjistrohuni në linkun e mëposhtëm:

https://forms.office.com/e/EydwX4hfxc

 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *