Niko Nestor viziton kendin Amerikan

Zyrtari ekonomik Ryan Miller dhe asistentja ekonomike Rozita Mrenoshki në U.S. Embassy North Macedonia vizituan Këndin për të biseduar me të rinjtë mbi temën e Mjedisit dhe Mbrojtjes së Mjedisit. Prerjet e paligjshme, peshkimi i parregulluar dhe ndotja – ishin disa nga çështjet që studentët i gjetën të lidhura me komunitetin tonë. Ndikimi i kolegëve dhe edukimi u diskutuan gjithashtu si veprime që çdokush mund të ndërmarrë në baza ditore për të trajtuar këtë problem shoqëror.
Falenderojmë profesor Nderim Pollozhani dhe nxënësit e shkollës së mesme Niko Nestor për vizitën dhe pjesëmarrjen.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *