Rinia

Shkolla e Mesme “Niko Nestor" -Struga, përsëri në një aksion humanitar këtë herë për të ndihmuar të riun Eva Koloska.

Ne kemi përmbushur qëllimin tonë fisnik! Ne i bëmë fëmijët të lumtur me paketat e Vitit të Ri dhe ata na dhuruan dashuri, vëmendje dhe energji pozitive. Bëmë së bashku dekorimet dhe përshëndetjet e Vitit të Ri. Zemrat janë plot gëzim. Jetë i gjallë dhe i shëndetshëm!❤️

Në prag të festave të ardhshme, studentët nga ekipi për aktivitete humanitare të UC në bashkëpunim me koordinatorët Marina Kocareska dhe Jehona Asani organizuan një pazari të Vitit të Ri me natyrë humanitare (e Mërkurë, 25.12.2019). OU Braka Miladinovci Struga!

Idetë kreative dhe pjesëmarrja demokratike ishin një tipar i zgjedhjeve të Kryesisë së Bordit të Drejtorëve të SOU Niko Nestor, të mbajtura të hënën 23.12.2019. Përmes një votimi të fshehtë, anëtarët e UC, koordinatorët, drejtori, zv / drejtori si dhe vetë kandidatët zgjodhën drejtuesit e rinj të UC. Fillimin dhe rrjedhën e zgjedhjeve u njoftua nga mentori i UZ Marina Kocareska me mbështetjen e Rezarta Isa Shaqirit dhe kandidatët u inkurajuan nga drejtori Mile Poposki. Kjo u pasua nga një prezantim i kandidatëve për të cilët ne jemi veçanërisht krenarë. Rezultati ishte një nder i madh, lumturi dhe motivim për bashkëpunimin e ardhshëm me këta të rinj ambicioz.

MARIJA ANGJELKOSKA – President i UZ (përfaqësues i klasave maqedonase)

ANASTASIJA KRSTANOSKA (Zëvendës President)

FLORI IMERI President i UZ (përfaqësues i klasave shqipe)

ALEJNA ASANI – Nënkryetar

1. VERONIKA DIMOSKA (këshilltar)

2. ENERGYVAN MEMEDOVA (këshilltar)

3. SARA POPOSKA (këshilltare)

LAPNDSIA N TO KVERTO! Ne ju dëshirojmë suksese dhe lumturi!

Scroll to Top