Seksioni ekologjik

Aksioni eko në shkollë

Aktivitete të përshtatshme për Ditën e Pranverës së shkollës së mesme “Niko Nestor". Le të tregojmë se mund të kemi një qëndrim më të përgjegjshëm në ruajtjen e mjedisit tonë. Studentët, mësuesit dhe anëtarët e komunitetit të shkollës kanë kontribuar dhe kanë dhënë një shembull në zbukurimin e oborrit të shkollës.

Global education week

Scroll to Top