Të mësuarit përmes punës me një punëdhënës!

Tema: “Të mësuarit përmes punës me një punëdhënës”
Profesoret: Natalia Lazoroska Kalajdzieska; Aleksandër Dejkoski
Krijimi i një modeli për një ndërtesë banimi për një familje me një numër të ndryshëm anëtarësh dhe grupimi i tyre urban midis dy rrugëve në terren të pabarabartë!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *