Uncategorized

🧬🦠🔬 Gara komunale në lëndën e biologjisë!

Garat komunale u mbajtën më datë 26.01.2024 online në platformën Class Marker dhe nxënësit tane u shpërblyen me këto vende si më poshtë: 🥉Naumoska Dobrila (lll-17) çmimi i dytë 🥈Kiceska Mateja (ll-17) çmimi i dytë 🥈Veljanoska Jovana (ll-17) çmimi i dytë 🥉Maleska Maya (lll-17) çmimi i tretë 🥉Klenjoski Ilmian (llI-17) çmimi i tretë Qoseska Milena …

Continue Reading
Uncategorized

Nxënësit nga Niko Nestor dërgojnë me krijimet e tyre një mesazh kujdesi për shëndetin mendor në vitin e ri 2024!

Të dish që je një model për dikë mund të jetë frymëzimi yt më i madh. Që sot, përpiquni të bëheni shembull për të tjerët. Jepni buzëqeshje, jini të lumtur, jini të sjellshëm me veten dhe të tjerët. Nxënësit nga Niko Nestor dërgojnë me krijimet e tyre një mesazh kujdesi për shëndetin mendor në vitin …

Continue Reading
Uncategorized

Gëzuar Vitin e Ri!

Drita e Vitit të Ri le të sjell rrugën e lumturisë, suksesit dhe shëndetit! Le ta kthej të keqen në të mirë dhe ëndrren në realitet. Lumturia, harmonia ,gëzimi dhe dashuria mos mungofshin kurrë në jetën tuaj. Gëzuar Vitin e Ri!!!

Continue Reading
Uncategorized

Garat e dyta shteterore te drejtimit Kimi-Teknologji!

Në Konkursin e Dytë Shtetëror për drejtimin ​​e Kimi-Teknologjise, e organizuar nga shoqata “Diagrami”, qe u mbajt më 15.12.2023. në shkollën tonë nxënës të profesionit kimi-teknologjik morën pjesë në të 4 kategoritë dhe fituan këto çmime: Vendi III Eksperiment në kimi Eleonora Kajmakoska, mentore Marina Lozhankoska; Vendi III Prezantim – Christiana Hiohi, mentore Kristina Markoska …

Continue Reading
Uncategorized

“Një platformë për sipërmarrjen familjare të grave”

Më 9 dhjetor 2023, me një finale solemne, prezantuam sfilatën “Në ritmin e zejeve dhe krijimeve maqedonase” si fazë finale e zbatimit të projektit të Qendrës Dobredojde Macedonia Welcome Centre “Platforma për sipërmarrje familjare femërore” e cila përfshinte trajnimi i 35 vajzave dhe grave, duke përfshirë dhe kategoritë e tyre vulnerabël, në bashkëpunim me dizajneren …

Continue Reading
Uncategorized

Prilep mbahet konkursi rajonal i kimi-teknologjise

Më 10.11.2023 në Prilep u mbajt konkursi rajonal i profesionit kimi-teknologjik në 4 kategori: Test->Jovana Vranishkoska Eksperimenti -> Eleonora Kajmakoska Produkt i përfunduar->Klementina Sarafinoska Prezantimi->Christiana Hiohi Nxënësit tanë janë kualifikuar në garën shtetërore që do të zhvillohet në shkollën tonë në të 4 kategoritë. I urojmë suksese!

Continue Reading
Uncategorized

Nxënësit e “Niko Nestor” bëhen pjesë e Platformës për Sipërmarrje Familjare Femërore

Drejtimi i Tekstilit nga shkolla “Niko Nestor” në Strugë do të jetë pjesë e Platformës për Ndërmarrësi Familjare Femrash. Me mbështetjen e Ambasadës së Sllovenisë, gjatë muajve të fundit nxënëset kanë pasur trajnime në thurje, qepje, qëndisje, duke përmirësuar aftësitë manuale dhe rrjetet sociale për të arritur markën e tyre. Qëllimi është nxitja e frymës …

Continue Reading
Uncategorized

Niko Nestor viziton kendin Amerikan

Zyrtari ekonomik Ryan Miller dhe asistentja ekonomike Rozita Mrenoshki në U.S. Embassy North Macedonia vizituan Këndin për të biseduar me të rinjtë mbi temën e Mjedisit dhe Mbrojtjes së Mjedisit. Prerjet e paligjshme, peshkimi i parregulluar dhe ndotja – ishin disa nga çështjet që studentët i gjetën të lidhura me komunitetin tonë. Ndikimi i kolegëve …

Continue Reading