Letërnjoftimi i shkollës

Shkolla është e vendosur në Strugë, një qytet me rreth 30,000 njerëz.

 

Ndodhet në periferinë veriore të qytetit në një sipërfaqe prej 40,000 m . Në afërsi të ngushtë ka një stacion karburanti, një udhëkryq kryesor i rrugëve nacionale, shtëpi banimi dhe individuale, një palestër e qytetit.

Në oborrin e shkollës ka ndërtesën e konviktit “Vëllezërit Miladinovci” me mundësinë e akomodimit të 200 nxënësve. Kjo e bën më të lehtë strehimin e studentëve që vijnë nga rrethina dhe rajoni.

Ka 2 shkolla fillore, 3 shkolla të mesme dhe fakultete në qytet. Ekzistojnë një numër organizatash për zhvillimin e kulturës fizike, muzetë, kinematë, teatrot, bibliotekat dhe më shumë.

about

Na kontaktnoi

Për çdo pyetje ose informacione më të detajuara, ju lutemi na kontaktoni